CONTACT

Wij zijn bereikbaar via onderstaand contactformulier of per email op [email protected]. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020-7584457.

Contactformulier

Naam(Vereist)
Maak je keuze
Het Elegy Project wordt opgebouwd uit een lespakket of programma voor scholen, bedrijven en (kunst) instellingen met vertoning van de film bij u op locatie in aanwezigheid van de regisseur en een (voormalig) AZC bewoner. Dit stelt bijvoorbeeld de docent, de leerlingen, het publiek en ons in staat om samen in gesprek te gaan n.a.v. de film ELEGY. Tevens bouwen we een website waarop ervaringen gedeeld kunnen worden en informatie wordt verstrekt over alle ins and outs van migratie problematiek of - nog beter- de oplossingen die er zijn a.d.h.v. de impact campagne ELEGY PROJECT. Hierdoor versterken we het contact tussen Nederlanders en nieuwe Nederlanders.

Lucienne

Ik ben een flexibele en enthousiaste Regisseur, Camera journalist, Editor en Conceptueel denker als het om de creatieve invulling gaat van het maken van een film en opdrachtfilm. Voor mij is ieder project weer een creatieve uitdaging. Ik heb ruime werkervaring en liefde voor mijn vak. Grote interesse voor : Documentaires, Human Interest, Kunst en Cultuur, Gemeentelijke instanties, Voorlichtingsfilms en Commercials. 

Alexander

In de ontwikkeling van documentaire werk ik vanaf research, concept ontwikkeling stap voor stap verder aan regie en camerawerk. Veel concepten ontstaan puur in het hoofd en hebben vervolgens verder onderzoek nodig, totdat we van start kunnen gaan om een artistieke benadering uit te voeren en vorm te geven.

Andere internationale projecten: www.justpeoplefilms.com